W sprzedaży były nieduże rybki, które spokojnie mogłem nazwać nowością. Ale okazała się niezwykle dobra, pachnąca oceanem i zupełnie bez ości. Czego chcieć więcej?Rybki są nieduże i myślałem że po odfiletowaniu nic nie zostanie do jedzenia ale zostało i było w sam raz pod względem ilości. Przepis tak prosty i szybki że aż boli a w smaku nie do podrobienia. Nie jest to przepis dla drwali.Pasuje do tego lekka sałatka z pomarańczą, którą robiłem wczoraj. Przepis znajdziesz tutaj
Składniki:
3x kurek szary
mąka
sól i pieprz
masło
pietruszka
1/2 cytryny
W sprzedaży były nieduże rybki, które spokojnie mogłem nazwać nowością. Ale okazała się niezwykle dobra, pachnąca oceanem i zupełnie bez ości. Czego chcieć więcej?
Rybki są nieduże i myślałem że po odfiletowaniu nic nie zostanie do jedzenia ale zostało i było w sam raz pod względem ilości.
Przepis tak prosty i szybki że aż boli a w smaku nie do podrobienia. Nie jest to przepis dla drwali.
Pasuje do tego lekka sałatka z pomarańczą.