Kurki to chyba najbardziej ulubiony moje grzyby. Zawsze czekam z niecierpliwością kiedy się pojawią i cieszę, się, kiedy można się nimi objadać do woli.

Składniki:
1 polędwica wieprzowa (ok 500g)
100g kurek
1 cebula
oliwa z oliwek
sok z 1 cytryny
1/2 szklanki śmietana 30%
pietruszka
majeranek
sól i pieprz
Opis przygotowania:
1. Polędwicę pokrój na ok 2 cm kawałki. Każdy kawałek lekko rozpłaszcz dłonią. Posyp solą i pieprzem do smaku.
2. Usmaż kotleciki z polędwicy na oliwie, 3 minuty z każdej strony.
3. Na tej samej lub innej patelni podsmaż na oliwie pokrojoną cebulę
4. Dodaj oczyszczone kurki i chwilkę podsmaż
5. Dodaj sok z 1 cytryny, majeranek i pietruszkę
6. Dodaj pół szklanki śmietany i smaż jeszcze jedną minutę

Przepis inspirowany pięknymi zdjęciami na blogu MojeTworyPrzetwory
darknet market list darkmarket list
cheapest reglan reglan cheap reglan uk
tor markets 2023 deep web drug links
deep web search dark market
blackweb official website dark market onion
dark web drug marketplace darkweb marketplace
tor markets 2023 blackweb official website
tor market url black internet
dbbd
dark web market links dark web link
blackweb official website dark web markets
dark markets 2023 darkmarket url